top of page
Respiflex_favicon.png
ALGEMENE VOORWAARDEN

1. Deze algemene voorwaarden maken integraal deel uit van de overeenkomst tussen leverancier en de klant. Er kan alleen schriftelijk van worden afgeweken. Een schriftelijke afwijking van één of meer punten, heeft geen invloed op de overige punten, die onverkort van toepassing blijven. Door de ondertekening van de bestelbon of leveringsbon of ontvangst zonder protest van de factuur wordt de klant geacht de algemene voorwaarden te kennen en deze te aanvaarden.

 

2. De prijzen die op de website van Respiflex Healthcare worden aangekondigd, zijn vermeld in Euro, inclusief alle belastingen, voor een contante betaling, zonder korting.

 

3. Gratis levering inclusief btw voor de Benelux.

 

4. In geval van levering van goederen, blijven deze eigendom van leverancier zolang de volledige prijs niet is betaald. Het risico met betrekking tot deze goederen gaat evenwel onmiddellijk vanaf de verzending uit onze lokalen over op de klant.

 

5. De afmetingen, de kleuren en de gewichten van de artikels die aan veranderingen onderworpen zijn door hun natuur of hun vervaardiging manier genieten van de gewoonlijke toleranties. De teksten en de foto’s die ze beschrijven zijn niet contractueel.

 

6. De tarieven kunnen elk moment veranderd worden, bij voorbeeld in het geval van veranderingen met de fiscale of economische gegevens, of van wijzigingen van vervoer, douane en verzekering kosten, of van aanpassing aan de voorwaarden van verkoop van onze leveranciers.

 

7. De factuur wordt opgesteld in overeenkomst met het tarief dat van kracht is de dag van de bestelling.

 

8. Alle producten die zichtbaar zijn op de webshop zijn voorradig in onze opslagplaats. Wij verzenden alle goederen maximum binnen de 5 werkdagen. 

Wanneer er onverhoopt niet kan geleverd worden zal de klant daar binnen de 2 werkdagen van op de hoogte gebracht worden.

 

De levertermijn wordt ter informatie aangegeven. De maatschappij Respiflex Healthcare kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor een overschrijding van indicatieve termijnen die ter plaatse of bij de bevestiging van de bestelling gegeven worden. De goederen worden met Bpost opgestuurd voor bestellingen in België.
Bestellingen naar Nederland worden verstuurd via GLS. De maatschappij Respiflex Healthcare is dus niet in staat om een nauwkeurig leveringsuur te garanderen en te verzekeren dat de vervoerder met de klant contact zal nemen alvorens langs te komen. In geval van afwezigheid kan de klant ertoe aangezet worden om zijn pakketten op te halen bij een plek doorgegeven door de koerier. Hetzij een postpunt of bij buren.
Wanneer het pakket toch niet in een van die plaatsen beschikbaar is, kan de klant een mailtje sturen naar info@respiflex.com.
De maatschappij Respiflex Healthcare zal dan een onderzoek starten om het pakket te traceren.

 

9. Al de koopwaren die in onze shop zichtbaar zijn genieten van een minimale waarborg van een jaar tegen alle fabrieksfouten. Het garantiecontract begint vanaf de datum die op de factuur voorkomt.

 

10. De waarborg wordt strikt beperkt tot vervanging van de goederen die een fout of een gelijkvormigheidsgebrek vertonen, uitgesloten schadevergoeding in geen enkel opzicht.

11. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om bij de levering de goede staat van de goederen te controleren. Deze controle moet betrekking hebben op de verwijzingen, de hoeveelheden, de kwaliteit van de goederen, evenals de overeenstemming met de bestelling. Geen enkel bezwaar zal in aanmerking genomen worden na een termijn van 14 werkdagen vanaf de leveringsdatum.

 

12. Zouden de goederen aan een vervoerder toevertrouwd verliezen of schade hebben geleden, moet de klant dwingend een nauwkeurig en volledig voorbehoud op het vervoersdocument aanbrengen, en zo snel mogelijk Respiflex Healthcare op de hoogte brengen.

 

13. Om geldig te zijn moet ieder bezwaar uiterlijk binnen de 14 dagen na ontvangst van de goederen schriftelijk per aangetekende brief worden ingediend. Wij weigeren het verwisselen van goederen behalve voor een bewezen fabrieksfout. In de veronderstelling van een bewezen fabrieksfout is onze verantwoordelijkheid beperkt tot de vervanging of terugbetaling van het artikel. 

 

14. De klant beschikt over een termijn van 14 dagen vanaf de levering om het artikel terug te sturen (de verzendingskosten zijn aan zijn last) vergezeld met een kopie van de factuur of bestelbon. De klant wordt dan terugbetaald (buiten kosten van vervoer) binnen de maand van ontvangst van Respiflex Healthcare. Toch zullen de teruggestuurde goederen niet hernomen worden indien ze beschadigd zijn, vervuild of onvolledig zijn.

 

15. De klant kan naar keuze zijn bestelling op verschillende manieren betalen. De betalingsmogelijkheden staan aangeduid bij het afrekenen van het winkelmandje.

 

16. Orders waarvan de betaling niet correct werd doorgevoerd zullen ook niet worden verzonden. 

 

17. De klant heeft het recht zijn bestelling te annuleren. De klant moet in dat geval een mailtje sturen naar info@respiflex.com binnen de 24h.

 

 

Voor vragen of opmerking kan de klant zich steeds richten tot info@respiflex.com of telefonisch via +3251 24 59 08.

bottom of page