top of page
2_edited.jpg
Respiflex_favicon.png

OVER RESPIFLEX HEALTHCARE

Pijnverlichting met hoog comfortgehalte

Al meer dan 15 jaar ontwikkelt Respiflex oplossingen die pijn verlichten en bovendien comfortabel aanvoelen. Voor stressgerelateerde klachten, postoperatieve pijnbestrijding en natuurlijke ondersteuning bij dagelijkse kwaaltjes. 

Van innovatieve kniebandages tot comfort cold- en hotpacks

In 2005 ontwikkelde technisch textielexpert Dirk Deylgat op vraag van artsen een extra functionele kniebandage die patiënten zelf gemakkelijk aanbrengen zonder de hulp van zorgkundigen. De eerste van vele innovaties die daarna nog volgden.  

Cold- en hotpacks die zacht aanvoelen

Een lange heilzame werking en aangenaam in gebruik. Twee essentiële voorwaarden die elk van de Respiflex-innovaties typeren. De unieke ‘lange duur’ coldpack was de eerste innovatie van een reeks vernieuwende cold- en hotpacks. In 2015 stapten dochters Lise-Marie en Laurence in het familiebedrijf. Sindsdien ontwikkelen ze samen vernieuwende en verbeterde oplossingen.

VASTE PARTNER VOOR ZORGSECTOR

Respiflex is ondertussen een duurzame partner voor artsen, ziekenhuizen en zorgbedrijven. Onze B2B-specialist Sofie adviseert zorgprofessionals vanuit haar ervaring als verpleegkundige over de verschillende oplossingen. Interesse in onze innovaties?

WEBSHOP VOOR PARTICULIEREN

Naast zorginstellingen zijn onze producten ook een must have voor elk huishouden. Wie heeft niet af en toe nood aan verlichting bij nek-, schouder- of andere spierpijnen, sportblessures of stressklachten? Warmte- of koudetherapie biedt vaak de beste natuurlijke pijnverlichting.

Respiflex_favicon.png

ONS TEAM

Respiflex_familie(LR)-6.jpg

DIRK

Zaakvoerder

0473 11 50 51

LAURENCE

LISE-MARIE

Office manager

0473 11 30 19

Account manager

0475 34 40 83

SOFIE

Sales manager

0474 26 31 26

Respiflex_familie(LR)-11.jpg
Respiflex_familie(LR)-5.jpg
bottom of page