top of page

Welkom bij Respiflex Healthcare

Wie zijn we?

Welkom bij Respiflex Healthcare, een familiebedrijf uit Roeselare met een passie voor gezondheid en wellbeing!

Respiflex werd in 2005 opgericht door technisch textielexpert Dirk Deylgat. Na vraag van een arts ontwierp hij een kniebandage die patiënten makkelijk zelf konden aanbrengen. Een ideale manier om het werk van zorgkundigen te verlichten!

Daarna bracht hij een unieke ‘lange duur’ cold pack op de markt die veel langer koud blijft dan standaardmodellen. In 2015 stapten ook dochters Lise-Marie en Laurence in deze succesvolle onderneming om voortaan samen vernieuwende postoperatieve oplossingen te ontwikkelen. 

Cold- en hotpacks voor professionals én particulieren

Inmiddels is Respiflex een vaste waarde bij Vlaamse ziekenhuizen, maar we helpen ook particulieren met cold- en hotpacks. Koude herstelt (sport)blessures, stilt pijn en zwellingen na operatie. Warmte zorgt voor een betere doorbloeding van spieren en gewrichten en herstelt overprikkelde zenuwen.

Ben je een arts, ziekenhuis of zorgbedrijf? Onze B2B-verantwoordelijke Sofie – met jarenlange ervaring als verpleegkundige - adviseert je graag over onze oplossingen. Interesse in een samenwerking? Aarzel niet om haar te contacteren.

Ook steeds meer particulieren met knie-, nek- en rugklachten vonden de weg naar Respiflex. Daarom lanceerden we een online shop. Heb je vragen over onze producten? Stel ze gerust aan Lise-Marie! We streven ernaar om steeds vlotte service te bieden, online én offline, voor B2B én particulieren.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Ons lichaam staat continu onder spanning, mentaal én fysiek. Dat zorgt voor stress-kwaaltjes zoals hoofdpijn, migraine en nekklachten, maar ook voor knieblessures en peesontstekingen, bijvoorbeeld na het sporten. Daarnaast kan een zwangerschap of slechte nachtrust je lichaam ook uit balans brengen.

Respiflex helpt jou om ontspannen en pijnvrij te leven. We zijn ervan overtuigd dat cold- en hotpacks je pijn en ongemakken op natuurlijke wijze kunnen verhelpen. Veelvuldig gebruik van pijnstillers is immers nefast voor het lichaam. Dat is algemeen geweten.

Respiflex plaatst jouw herstel centraal. Enerzijds bieden we oplossingen die genezing na operatie bevorderen. Anderzijds kan je bij ons ook terecht voor stress-gerelateerde klachten of als je gewoon eens lekker wilt ontspannen. Raadpleeg wel altijd eerst een arts!

Last van blessures of andere kwaaltjes? Ontdek hier hoe wij jou kunnen helpen.

23 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page