RespiFlex Healthcare werd opgericht in juni 2005 met volgende doelstellingen:

 • Het ontwikkelen, produceren en verdelen van medische hulpmiddelen
   

 • We stellen ons met RespiFlex verantwoordelijk op, zowel in Europa als daarbuiten. Wij beschouwen onze leveranciers als partners. In het Midden-Oosten en Azië werken we samen met productiebedrijven die aangesloten zijn bij het BSCI, dat focust op degelijke arbeidsomstandigheden. Voor onze import uit Azië hebben we een eigen office in Hong Kong dat instaat voor de sourcing van de producten en quality control.
   

 • Duurzaam groeien is voor RespiFlex ook inzetten op milieu. Voor de samenstelling van onze producten streven we waar mogelijk gebruik te maken van milieuvriendelijke en gerecycleerde grondstoffen.
   

 • De patiënt komt steeds op de eerste plaats. RespiFlex biedt consumenten hoogwaardige en vernieuwende producten aan tegen correcte prijzen. We maken performante hulpmiddelen toegankelijk voor alle patiënten. Alle producten hebben het OEKOTEX- certificaat.
   

 • Onze klanten worden professioneel bediend. Gaat het nu om importeurs, ziekenhuizen, verdelers, therapeuten of patiënten zelf, steeds staat een correcte levering, binnen de afgesproken tijd, centraal

Professionals
 

Bent u als bedrijf of verdeler geïnteresseerd om met ons samen te werken? 

Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! 

Contact

Respiflex Healthcare 

BE 0874 609 012

De Munt 33/62, 8800 Roeselare

051 24 59 08

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

© 2019 Studio Drie /// www.studiodrie.be

0